Международната селскостопанска изложба АГРА 2015 остава през месец март, обявиха категорично от Международен панаир Пловдив. В официална информация се посочва, че чуждестранни фирми вече наемат палати за изложението АГРА 2015 в Пловдив.

 

 

„Фирми от Полша и Румъния стартираха записванията за предстоящата Международна селскостопанска изложба АГРА 2015, която ще се проведе в началото на месец март. Резервации правят и компании от други европейски държави.

 

 

Причини за големия интерес са силното тазгодишно издание на Агра и подемът в българското селско стопанство, което става перспективен пазар за нови машини, технологии и оборудване“, коментира д-р Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на Международен панаир Пловдив.

 

В същото време в Стара Загора БАТА Агро обяви официално, че от 2015 г. специализираното изложение за земеделска техника ще има и пролетно издание. По решение на УС на Българска асоциация на търговците на агротехника (БАТА Агро) пролетното изложение ще е организира в началото на март.

 

Според Веселин Генев, председател на УС на БАТА Агро, „решението е продиктувано от необходимостта търговските компании, предлагащи земеделска техника да се срещнат със своите клиенти по време на важният за земеделието пролетен период“.

 

От официално обявените информации става ясно, че в началото на месец март 2015 г. по едно и също време ще бъдат провеждани и двете изложения.

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!