Времето позволи на хилядите земеделски производители и посетители на 10-то юбилейно издание на изложението за агротехника БАТА АГРО 2017 да успеят да разгледат предложенията на фирмите, изложили новостите в областта на техниката за селското стопанство. 
 
 
На над 35 000 кв. м могат да се видят възможностите, които техниката предлага на стопаните да улеснят работата си на полето и във фермата. 
 
Без да се притесняват от надвисналите облаци през втория ден, хиляди посетители разгледаха комбайните, тракторите и прикачния инвентар, които 218 фирми представят на БАТА АГРО
 
 
На изложението има много неща, които не сме виждали, заяви пред Фермер.БГ посетител на изложението.  Това, че има и допълнителен акцент към животновъдството, е интересно и предлаганите неща са любопитни, допълни той. 
 
Друг посетител заяви, че за него най-важното, което има възможност да види, са новите машини. 

Акцентът с животновъдната техника е важен, защото това е бъдещето. Не можем да се справим без добри машини, коментира животновъд. 
 
„Не сме очаквали толкова много машини. Много ни харесва и сме много впечатлени“, сподели земеделски производител, присъстваш на БАТА АГРО за първи път. Той разказа, че е изумен от многообразието на техника и голямата посещаемост на форума. 

Според мнението на производител на листни торове на подобни изложения трябва да се обхващат всички сектори на селското стопанство.
 
„Всички трябва да са на едно място, да предлагат това, което могат като стоки и технологии. Така би било най-добре за целия отрасъл“, каза той.
 
 
В третия ден на изложението облаците се скриха и това привлече още посетители. 

„Времето е прекрасно. Дошли сме да разгледаме плуговете и наистина има разнообразие“, заяви земеделски производител пред микрофона на Фермер.БГ.  

Изложението продължава и утре, така че посетителите все още имат възможност да се насладят изложението.