Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам
x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Ири Трейд АД

Ири Трейд АД
Контакти
Телефон 0887/ 007 576
E-mail info@iritrade.com
Адрес София, ж.к.Манастирски ливади - Б бл.65, ет.4

Фирма „ИРИ ТРЕЙД” АД е създадена през 2003 г. с предмет на дейност: "продажба и сервиз на едрогабаритна селскостопанска техника", със седалище в гр. София. Изпълнителен директор от основаването е госпожа Илияна Михайлова.


„ИРИ ТРЕЙД”АД е официален представител за България на реномираната търговска марка "DEUTZ-FAHR", която е сред водещите производители на самоходна техника за селското стопанство. Фирмата е правоприемник на създадената през 1864 година фирма „Motorenfabrik N.A. Otto & Cie” от бащата на четиритактовия двигател Николаус Отто.


В производствената листа влиза целия спектър от селскостопанска техника: сламотръсни комбайни до 395 к.с., трактори с мощност до 263 к.с.,широка гама от телескопични повдигачи, затворени технологични линии за обработка и събиране на силаж, повдигаща и натоварваща техника, серия: „КОМУНАЛНА ТЕХНИКА”. В гамата влизат и електрогенератори "DEUTZ-FAHR". „ИРИ ТРЕЙД” представлява производителя на почвообработваща техника "KONGSKILDE", притежаващ световноизвестните търговски марки : плугове „OVERUM”, сеялки за пролетници“BECKER”, роторни брани “HOWARD”, есенни сеялки-„NORDSTEN” и зелена линия-„JF-Stoll”. „KONGSKILDE” също така произвежда  дискови брани, култиватори и всякакъв друг инвентар за почвообработка.


Пълният асортимент от машини предлагани от „ИРИ ТРЕЙД” за професионалните фермери и арендатори, се допълва от световните лидери : самоходни, навесни и прикачни пръскачки-"BARGAM", техника за напояване-"IRTEC", сеялки и торачки-„IRTEM”, сеялки за директна сетба-„KOKERLING”, специализирана техника за зеленчукопроизводство-„CHECCHI&MAGLI”, специализирана прикачна и самоходна техника за картофопроизводство-„GRIMME”, челни товарачи-”STOLL”, телескопични повдигачи-”AUSSA” и  специализирани хедери за царевица и слънчоглед FANTINI и DBF Energy.


В областта на животновъдството, „ИРИ ТРЕЙД” предлага техника произведена от  CRONO - прикачни и самоходни фуражо-раздаващи ремаркета , "MULLERUP" и "ARNTJEN" – технологични лидери в оборудването на кравеферми, пълна гама от ремаркета и цистерни за течна тор-„BICCHI” и специализирана техника за разхвърляне на суха и течна тор-„JEANTIL”. „ИРИ ТРЕЙД” АД е представител за България на  италианската фирма-„FERRI”, водещ световен производител със 160 годишна традиция в областта на техниката за лозарската и овощарската индустрия, „OMA” - специалисти в лозарството и овощарството, както и на машини за поддръжка на пътища и общински терени.  


Продажбено-сервизните комплекси на фирмата се намират в градовете: Добрич, Русе, Ямбол, Враца, София, Плевен ,Стара Загора и Силистра. В сервизните центрове работят над 35 специалисти, които преминават периодични квалификационни курсове във фирмите производители на техниката. „ИРИ ТРЕЙД” АД е изградила система за експресна диагностика на повредите и доставка на необходимите резервни части в рамките на 24 часа.


Фирмата предлага във всичките си центрове пълно сервизно обслужване, налични резервни части и специални масла за автомобилна, строителна и селскостопанска техника, задвижвана от агрегати, производство на „DEUTZ AG”.      


През 2009 г. „ИРИ ТРЕЙД” е отличена с приза за най-добър дилър в областта на прибиращата техника в системата на ‘DEUTZ-FAHR’.


Тази година моделът на Deutz-Fahr- Agrotron 7250 TTV беше удостоен с приза „Трактор на Годината 2013” и „Златен трактор за Дизайн” на  международна изложба EIMA, която се проведе между 7 и 11 ноември 2012 г. в Болоня.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Сервиз и резервни части

 

"ИРИ ТРЕЙД" АД е изградила мрежа от специалисти и складови бази за резервни части в градовете Добрич, Русе, Ямбол, Враца и София. Те са снабдени с всички оригинални  части от първа необходимост, а при нужда са  свързани със система, осигуряваща доставката на резервна част до 24 часа от склад на производителя.


Централен офис - гр.София
1404; гр.София;
ж.к.Манастирски ливади Б;
бл.65, ет.4, Евроцентър;
тел.: 02/ 854 80 70; -71; -72;
факс: 02/ 854 80 73;
GSM: 0887/ 00 75 76;
info@iritrade.com
FrontDesk@iritrade.com
Ири Трейд АД - офис Добрич;
9300, Добрич;
кв. Рилци; сграда Борба с ерозията;
тел.058/ 84 00 70;
факс: 058/ 84 00 60;
GSM: 0887/ 15 30 30;

Ири Трейд АД - офис Ямбол;
8600; гр.Ямбол;
ул.Ямболен № 13;
тел./факс: 046/ 66 13 11;
GSM: 0886/ 40 17 87;

Ири Трейд АД - офис Русе;
7000; Русе;
ул.Ниш 4, офис 3;
тел./факс: 082/ 832 502;
GSM: 0887/ 35 14 02;

Ири Трейд АД - офис Враца;
GSM: 0889/ 39 06 55;

ID на фирма: 168
 
Изпрати запитване към тази фирма
 
Изпрати обявата на приятел
Агро техника
гуми за трактор ВЪТРЕШНИ ГУМИ РУСКИ ДЕБЕЛИ гуми за трактор ВЪТРЕШНИ ГУМИ РУСКИ ДЕБЕЛИ

Евтини руски турски индийски гуми и джанти, Безплатен...

22.05.2017 | Виж повече
гуми за трактор и джанти - РУСКИ ТУРСКИ ИНДИЙСКИ БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ, ДОСТАВКА гуми за трактор и джанти - РУСКИ ТУРСКИ ИНДИЙСКИ БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ, ДОСТАВКА

ЕВТИНИ РУСКИ ТУРСКИ ИНДИЙСКИ ГУМИ И ДЖАНТИ, БЕЗПЛАТЕН...

22.05.2017 | Виж повече
Други сламопреси Perinos НОВ ВНОС Други сламопреси Perinos НОВ ВНОС

Балирачкa Perinos Нов внос . Широчина : 1, 43 м. В...

22.05.2017 | Виж повече