Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам
x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Ири Трейд АД

Ири Трейд АД
Контакти
Телефон 0887/ 007 576
E-mail info@iritrade.com
Адрес София, ж.к.Манастирски ливади - Б бл.65, ет.4

Фирма „ИРИ ТРЕЙД” АД е създадена през 2003 г. с предмет на дейност: "продажба и сервиз на едрогабаритна селскостопанска техника", със седалище в гр. София. Изпълнителен директор от основаването е госпожа Илияна Михайлова.


„ИРИ ТРЕЙД”АД е официален представител за България на реномираната търговска марка "DEUTZ-FAHR", която е сред водещите производители на самоходна техника за селското стопанство. Фирмата е правоприемник на създадената през 1864 година фирма „Motorenfabrik N.A. Otto & Cie” от бащата на четиритактовия двигател Николаус Отто.


В производствената листа влиза целия спектър от селскостопанска техника: сламотръсни комбайни до 395 к.с., трактори с мощност до 263 к.с.,широка гама от телескопични повдигачи, затворени технологични линии за обработка и събиране на силаж, повдигаща и натоварваща техника, серия: „КОМУНАЛНА ТЕХНИКА”. В гамата влизат и електрогенератори "DEUTZ-FAHR". „ИРИ ТРЕЙД” представлява производителя на почвообработваща техника "KONGSKILDE", притежаващ световноизвестните търговски марки : плугове „OVERUM”, сеялки за пролетници“BECKER”, роторни брани “HOWARD”, есенни сеялки-„NORDSTEN” и зелена линия-„JF-Stoll”. „KONGSKILDE” също така произвежда  дискови брани, култиватори и всякакъв друг инвентар за почвообработка.


Пълният асортимент от машини предлагани от „ИРИ ТРЕЙД” за професионалните фермери и арендатори, се допълва от световните лидери : самоходни, навесни и прикачни пръскачки-"BARGAM", техника за напояване-"IRTEC", сеялки и торачки-„IRTEM”, сеялки за директна сетба-„KOKERLING”, специализирана техника за зеленчукопроизводство-„CHECCHI&MAGLI”, специализирана прикачна и самоходна техника за картофопроизводство-„GRIMME”, челни товарачи-”STOLL”, телескопични повдигачи-”AUSSA” и  специализирани хедери за царевица и слънчоглед FANTINI и DBF Energy.


В областта на животновъдството, „ИРИ ТРЕЙД” предлага техника произведена от  CRONO - прикачни и самоходни фуражо-раздаващи ремаркета , "MULLERUP" и "ARNTJEN" – технологични лидери в оборудването на кравеферми, пълна гама от ремаркета и цистерни за течна тор-„BICCHI” и специализирана техника за разхвърляне на суха и течна тор-„JEANTIL”. „ИРИ ТРЕЙД” АД е представител за България на  италианската фирма-„FERRI”, водещ световен производител със 160 годишна традиция в областта на техниката за лозарската и овощарската индустрия, „OMA” - специалисти в лозарството и овощарството, както и на машини за поддръжка на пътища и общински терени.  


Продажбено-сервизните комплекси на фирмата се намират в градовете: Добрич, Русе, Ямбол, Враца, София, Плевен ,Стара Загора и Силистра. В сервизните центрове работят над 35 специалисти, които преминават периодични квалификационни курсове във фирмите производители на техниката. „ИРИ ТРЕЙД” АД е изградила система за експресна диагностика на повредите и доставка на необходимите резервни части в рамките на 24 часа.


Фирмата предлага във всичките си центрове пълно сервизно обслужване, налични резервни части и специални масла за автомобилна, строителна и селскостопанска техника, задвижвана от агрегати, производство на „DEUTZ AG”.      


През 2009 г. „ИРИ ТРЕЙД” е отличена с приза за най-добър дилър в областта на прибиращата техника в системата на ‘DEUTZ-FAHR’.


Тази година моделът на Deutz-Fahr- Agrotron 7250 TTV беше удостоен с приза „Трактор на Годината 2013” и „Златен трактор за Дизайн” на  международна изложба EIMA, която се проведе между 7 и 11 ноември 2012 г. в Болоня.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Сервиз и резервни части

 

"ИРИ ТРЕЙД" АД е изградила мрежа от специалисти и складови бази за резервни части в градовете Добрич, Русе, Ямбол, Враца и София. Те са снабдени с всички оригинални  части от първа необходимост, а при нужда са  свързани със система, осигуряваща доставката на резервна част до 24 часа от склад на производителя.


Централен офис - гр.София
1404; гр.София;
ж.к.Манастирски ливади Б;
бл.65, ет.4, Евроцентър;
тел.: 02/ 854 80 70; -71; -72;
факс: 02/ 854 80 73;
GSM: 0887/ 00 75 76;
info@iritrade.com
FrontDesk@iritrade.com
Ири Трейд АД - офис Добрич;
9300, Добрич;
кв. Рилци; сграда Борба с ерозията;
тел.058/ 84 00 70;
факс: 058/ 84 00 60;
GSM: 0887/ 15 30 30;

Ири Трейд АД - офис Ямбол;
8600; гр.Ямбол;
ул.Ямболен № 13;
тел./факс: 046/ 66 13 11;
GSM: 0886/ 40 17 87;

Ири Трейд АД - офис Русе;
7000; Русе;
ул.Ниш 4, офис 3;
тел./факс: 082/ 832 502;
GSM: 0887/ 35 14 02;

Ири Трейд АД - офис Враца;
GSM: 0889/ 39 06 55;

ID на фирма: 168
 
Изпрати запитване към тази фирма
 
Изпрати обявата на приятел
интервю
Русалов: 2017 г. беше разнообразна и шарена за зърнопроизводителите Русалов: 2017 г. беше разнообразна и шарена за зърнопроизводителите

В Южна България тази година почти не се реколтира рапица. Тя беше произведена единствено и само от Северна България, разказа пред Фермер.БГ председателят на Националната асоциация на зърнопроизводителите Светослав Русалов

firmi