Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам
x
съобщение
Нямате нови писма.
Известия за коментари
Известия за коментари
Нямате нови известия.
Мнения в абонирани
Мнения в абонирани
Добави приятел
Приятели
Нямате нови покани за приятелство.
Дейност на приятели
Дейност на приятели
Вход през фейсбук

Еуралис Семена ЕООД

Контакти
Телефон тел./факс: +359 2 868 34 16
E-mail sevdalina.georgieva@euralis.com
Адрес 1407 София; бул. "Никола Й. Вапцаров" 53В, етаж 3, офис 6

Еуралис Семанс е семенарският отдел на Еуралис Груп – френски кооператив, съставен от 12 000 фермера. Централата на компанията се намира в гр. Лескар, Франция.

Семепроизводител от 1950 г., Еуралис Семанс е сред европейските лидери при производството на зърнени и маслодайни култури – слънчоглед, царевица, сорго, соя, пролетна и зимна рапица.

dsdПреди включването им в портфолиото, всички хибриди са изпитвани в продължение на 3 години на повече от 500 000 експериментални парцела в цяла Европа. На база на тези изпитвания се прави селекция на най-приспособимите за съответния регион хибриди, като те от своя страна са тестват на местния пазар в продължение на още 2 години.

След повече от 15 години присъствие на българския пазар чрез търговските марки Rustica и Раи Semences, през 2009 г. Еуралис Семанс откри собствен филиал в България – Еуралис Семена. Компанията има офис, базиран в София и опитен търговски и технически екип, който покрива всички региони в страната.

Фирмата предлага:

  • Пълна гама високодобивни семена царевица, слънчоглед, рапица, сорго и соя
  • Като член на най-голямата научна програма за селекция на слънчоглед в Европа – SOLTIS, ние можем да предложим на земеделските производители пълна гама от иновации от всички пазарни сегменти: линолови слънчогледи, слънчогледи с високо съдържание на олеинова киселина (високоолеинови), конвенционални слънчогледи, слънчогледи от системи за производство Clearfield® и Clearfield® Plus, както и последната новост в портфолиото – хибриди, устойчиви на Сулфонилурея.
  • Царевични хибриди от нов, оригинален генетичен източник Tropical Dent®, ексклузивен за Еуралис. Хибридите от тази технология имат три основни характеристики: висок добив, стабилност, бързо отдаване на влага.
  • Хибриди сорго, които са най-добрата алтернатива на цареви­цата за сухи региони. Еуралис е част от Eurosorghum – най-го- лямата изследователска програма за селекция и разпростра­нение на хибриди сорго в Европа.
  • Еуралис е един от пионерите в селектирането на маслодайна рапица. Компанията е създател на първия хибрид зимна рапица в Европа.
  • Повече от 50 години опит в отглеждането на висококачествени соеви семена. Член на асоциация „Дунавска соя“.
  • Ние напълно контролираме цялата производствена верига – от научните изследвания, през производството на семена, до продажбата им на българския пазар.

ID на фирма: 815
 
Изпрати запитване към тази фирма
 
Изпрати обявата на приятел
Агро техника
гуми за трактор ВЪТРЕШНИ ГУМИ РУСКИ ДЕБЕЛИ гуми за трактор ВЪТРЕШНИ ГУМИ РУСКИ ДЕБЕЛИ

ЕВТИНИ РУСКИ ТУРСКИ ИНДИЙСКИ ГУМИ И ДЖАНТИ, БЕЗПЛАТЕН...

26.04.2017 | Виж повече
Сеялка за есенници Сеялка за есенници

Сеялка за есенници в добро състояние

26.04.2017 | Виж повече
Продавам силажокомбаин Продавам силажокомбаин

Продавам силажокомбаин Клаас ЯГУАР двуредов много добро...

25.04.2017 | Виж повече