Разкриха изкуството на транжирането (видео)
Вижте в детайли изкуството на транжирането, директно от Холандия на Стекспо 2017
Семинар по транжиране на говеждо се проведе на живо. Събитието бе част от програмата на второто издание на първия по рода си форум в България за месодайно говедовъдство – Стекспо 2017, който се организира и провежда от Асоциацията за развъждане на месодайни породи говеда в България (АРМПГБ).
Пред редицата фермери бе представено професионално транжиране на говеждо месо. Гост-демонстратор бе Ян Снийдерс от Холандия, който се занимава само и единствено с обучения на транжорите в родната си страна, особено на телешко месо.
Ути Бъчваров също беше един от гостите на проявата, който наблюдава процеса с интерес. Снийдерс транжира специално за посетителите на събитието бон филе, бут, гърди, плешка, джулан и котлет.
16.03.2024
Колбас тип Барсак - начин за оползотворяване на месото от възрастни животни
Продуктът е по стара българска рецепта и би могъл да се наложи в ниша за бутикови продукти
15.03.2024
Държавната помощ за птицевъдите ще се прилага до 2029 г.
Повишават се единичните ставки по схемата за държавна помощ за хуманно отношение към птиците
14.03.2024
Птичият грип порази ферма с над 12 000 патици
Животновъдният обект се намира в град Ветрен, област Пазарджик
14.03.2024
Може ли да се наложи таван на помощта за хуманно отношение?
Политиката на ЕС е да се стимулират малките и средните производители, у нас не е точно така, смятат птицевъди
1 КОМЕНТАРА
17.07.2019